

Annual Summer Teen Camp July 23 - July 27, 2023 Daily Schedule

Time	Activity	Duration	Notes
8:30-10:00 am	Carpool to pick up kids	1.5 hours	Van
9:30 am	Facilitator check-in	30 minutes	Library
10:00 am	Arrival: Sign-in/ Snack	15 minutes	Front Entrance & Conference Room
10:15-10:45 am	Block A: Morning Yoga	30 minutes	Conference Room
10:45-11:00 am	Break / Transition	15 minutes	Bathroom
11:00 am-12:30 pm	Block B: Morning Workshops	1.5 hours	Conference Room & Park
12:30-1:30 pm	Lunch	1 hour	Patio
1:30-3:00 pm	Block C: Afternoon Workshop	1.5 hours	Conference Room & Park
3:00-4:00 pm	Block D: Music	1 hour	Conference Room
4:00 pm	Departure	N/A	